Terima Kasih


widgets

Saturday, 23 July 2011

Bungkus g2j

Tarikh   : 23.07.2011(sabtu)
Tempat : Ladang Sawit kg
Jentera : Pikat


Sesi Pagi

Pukul 8.30 msuk pikat dlm cetok gerak slow2 sbb smalam ujan lebat bh mst xbape galak pgi2 ni...smbl tu fkir nk g mn nih tringat laman murai kcau mggu lps repeat blik la...5 mnit smpai lman bnti moto jap dgr ade x bh dah agak mmg snyi jer sjuk kot hehe pas tuh dgr seko dok perap impit dkt sikit bh nih y dok kira racik mggu lps xpe tnggu pasang rcik pck pikat trus nyorok...pikat perap seketoi bh xlyan lak dr jauh g2j lmbung guk pikat pn lyn ler syup jer smpai ke x bh nih...bh target dkt pikat pn bnyi smpai anggar perap2  xlma terjun tp mmg jauh ler dri pikat xlma suara halus smp terjun jauh jgk...xlma pas tu g2j smp jgk trus terjun angguk2 sgkut trik2 kaki diam bh target smpai dkt pikat angguk2 xmsuk rcik jgk tnggu dlu kot leh tapau dua2 skali...last2 mcm xleh tnggu jer kuar dri jerumun game over...





Dlm video nih bh target selamt lg die...

                                      

sesi petang

xmikat ronda jer galak pulak bh pikat xbwk haha

5 comments:

  1. tahniah..tk berenti tapau pikat baru ne..haha..tk lambat penuh lah ladong ea.

    ReplyDelete
  2. Tahniah....oleh repat balik....jgn risau1

    ReplyDelete
  3. tahniah bro...esok2 tapau lagi ye...mantop2

    ReplyDelete
  4. Tp: Tq mmg nk repeat blik tuh hehe
    Chilihill : Tq hehe

    ReplyDelete