Terima Kasih


widgets

Sunday, 26 August 2012

bb_Pair

Tarikh : 25.08.2012 & 26.08.2012
Tempat : Area Sempadan Krau
Jentera : bb_Pair

Ari ni nk plan ngajar bb la...pe lg sumbat bb Pair dlm cetok trus gerak ke laman...sampai laman rileks jap seko lambung ok la nih nk ngajar bb je...bb nih da dkt 10 kali turun laman pcpaian terbaik bh turn tp xsgkut rcik...hrap ari nih tapau le yer...pacak bb Pair trus nyorok...bh dok mnekan je...bb pn smbut...seterusny aksi di bwh...


angguk2 kaki sauk racik game over...

ni pic bh






Sesi petang

Sumbat lg bb Pair dlm cetok trus gerak ke laman dkt lamn pagi td cma kebawah sikit ade 2 3 eko bh bnyi cri laman pacak bb trus nyorok...patuk2 tanah menekan sekali dua...bh smpai mnekan lbih kurang...


nih pic bh nya


Tarikh: 26.08.2012
Tempat : ladang org tua
Jentera : bb_Pair

Sampai laman rileks jap dgr bh...laman 1 pacak bb xde bh nk lyan...laman 2 sama jgk xnk lyan...laman 3 pegi laman y bh turun tp xsgkut racik ubah sikit laman target bh gagap semata...bh dok mnekan je impit dekat sikit pacak bb trus nyorok...bb pn start bh sahut dlm 5 6 mnit bh lambung landing atas atap pondok bh lwan lbih kurang lambung sekali lg landing ats pokok dkt bb msing2 bagi pe y patut pruufffff landing sebelah bb...aksi xrakam video cam tinggal huhu...

video
nih pic bh ny

                                           gagap semata

Sekian...

Sunday, 5 August 2012

Pagi sepoi2 Bahasa

Tarikh : 5.8.2012
Tempat : area kg je
jentera : Kontot

Laman 1 bh smp jnuh tnggu xnk terjun jebak...Laman 2 pn sm jgk smpai kebas2 tunggu xnk jgk terjun...Laman 3 bh lyan dr jauh je...Laman 4 baru le nk nmpk gaye sikit hehe






Sekian Terima Kasih

Sunday, 8 July 2012

Pagi yang indah

Tarikh : 8.7.2012
Tempat : Area kg
Jentera : bbn9

Pagi nih da plan nk mikat pe lg bungkus pe y ptt vrommm ke laman hehe...smp laman de la 2 3 eko bh dok bunyi tp kwsan target snyi je xpe menapak la skit...laman ni da tapau seko mngg lps tp de seko lg de gagap kot bh tu plak y nk turun pgi nih...smp trus siap lman...laman nih btul lamn y tapau mggu lps pacak bbn9 trus cri port nyorok...rilex seminit dua bh trus mnekan selang 5 6 pokok sawit...bbn9 trus smbut xsmpai  brape mnit bh lambung pappapapppp bh lambung perggghhhh grang  btul bh nih bh pusing pruuffff trus landing ats rcik...nih la aksi y da lama xtgk mmg puas hati tgk cra bh nih cri bbn9...nguku2 bh mcm kna renjatan elektrik da...game over...


nih la rupe bh ny...



sekian...

Monday, 2 July 2012

Petang Yang Berguruh

Tarikh : 30.06.2012
Tempat : Area Kg
Jentera : Pikat

Plan nk mikat pagi tp de urusan y nk kna setel dlu xpe tunda ke petang hehe dlam pukul 4 siap2 smua barang kperluan trus gerak ke laman ari nih nk try laman bru slalu dgr bgasak je ari ni kt cba kot ada rezeki.sampai laman cuaca mendung je adoi xsyok ny la nk mikat bh pun sunyi je xpe la pasang je la...seting laman elok2 trus cri port nyorok...pikat pun start mnekan tp sunyi la plak...mcm xde hrapn je ni...igtkan da xde hrapan bh sahut jauh je pastu makin dekat makin dekat sampai dkat anggar bh tekan rapat xlama seko lg sahut dri blah kiri pulak pappppaappp lambung trus hinggap anggar bh first td...pe lg adegan nguku pn bermula aikkk de tindan y mn stu xtau plak puas nguku pappaaapppp dua2 terbang bh first kejar bh no 2...xpe 2 klau mcm nih mst de rezeki la ari nih...da puas agakny ligan bh no 2 tu bh first tu datang blik dkat anggar...bh layan pikat tp mcm xde pe2 je da dkt 15 mnit bh lambung blah kiri plak sma jgk mcm td 15 blalu mcm tu jgk...bh lambung blik dkt anggar td sm mcm tu jgk adoi brape lama mcm ni da...y ddk dlm mafla nih da kebas2 kaki nih...ntah brape mnit bh lambung dkt pokok dgn pikat nih mcm de harapan nih...tp sm mcm tu jgk ntah brape minit adegan tu mmg pnat da nk tnggu guruh xyah ckp la mmg kuat mcm nk ujan bila2 msa je...lama lg ke nih niat mmg nk kluar da sbb da lma sgt tnggu...tiba2 bh lompat ats pelepah ats pikat...xjd nk kluar tnggu trus terjun pelepah pikat...blaga lbih kurang game over...




nih lah rupe bh y mguji tahap kesabaran nsib baik bebaloi tnggu hehe



sekian...

Monday, 4 June 2012

petang yang redup

Tarikh : 2.06.2012
Tempat : kawasan Sawit & Getah
Jentera : bbn9

sesi pagi
pagi bwk pikat 2 eko turun laman xnk msuk lamn racik sesi pagi fail...

sesi petang bwk bbn9 da lma rht tgk ptg nih mcm mn...kul 4.30 trus gerak ke laman...sampai laman
de seko dok mnekan siap pacak bbn9 trus nyorok...


bh laman 1

http://www.youtube.com/watch?v=GPwYimZ46pA


bh laman 2

http://www.youtube.com/watch?v=SDxh-t_cp1k


dua tahanan


sekian...

Thursday, 24 May 2012

Petang yang mendung

Tarikh : 24.05.2012
Tempat : Area Ladang sawit
Jentera : Pikat

Plan ptg nk melaman pkul 4pm trus gerak kat lamn ulangan ari tu xsmpai bh kali nih nk test lg
start moto trus pecut ke laman...sampai lamn snyi je xpe la pacak je la pikat...laman y sma jgk pacak pikat siap smua nyorok snyi la plak ari da start berangin da nih pastu pikat bt keje dlm 5 minit piat lambung guk bru de y myahut dr jauh cntik de y layan makin lama makin dekat tp y smapi nih guk2 xlama smpai target tudia da smp da...lyan2 mcm ari tu jgk mau ke x nih xpe tnggu la...xlama papppaaappp da smpai anggar...pikat pn tekan pprruufff melayang turun nguku2 blaga skjap terbang separuh je hehe game over...

ni pic bh nya


sekian...