Terima Kasih


widgets

Friday, 20 May 2011

BB BNT kena kompang

Tarikh : 20/05/2011
Masa : 4.30pm
Tempat : Krau 2
Senjata : BB BNT

sebenarnya Tiada Hasil tp sja nk buat coretan di kala boring xbuat apa2...

sampai tempat yang di tuju lepak jap dgr ape2 yang ptt... setelah target di knl pasti masa mula la seting pelepah tekial2 pasang racik malu klau org tgk nih hehehhe...dah siap setting cri tmpat nyorok selang 2 pokok sawit jer... bermula la adegan myisir bulu dkt spuluh mnit jgk...bh pn ttba je snyi plak...adoi msak ler mcm nih...da setel sisir bulu bru la bb nk bkak suara...xlama tnggu dtg ler bh kat pokok anggar...bh kasi angguk anggar sround trus ddk sblah bb... pas tuh terbang blik kat pokok anggar adoi tak sangkut ler pulok...ntah dtg dri mn lg seko bh trus landing kat sblah bb maka mula la kompang megompang yang bb ni bgs jgk tadah je la sekali bb tepis bh trus lompat atas racik...tersyum jer nmpak bh lompat atas racik ttba slamber jer bh lompat atas bb kompang sekali dus trus blah mcm ru jer pe lg tepuk dahi jer la...dah dua kali bb nih kna kompang huhuhu

nih ler rupa lps kna kompang

test kat laman kedua maka bb diam seribu bahasa pening lg kot hehhehe...takpe tnggu aku repeat smula huhuhuhu

Monday, 16 May 2011

Welcome Home

Anak Kacuk Seremban mari Hehe
ari nih bwk ke laman lg...bunyi ler seketoi walaupun bh2 mnyanyi2 atas kepala last2 posing ambik gambar jer la jawabnya huhuhu...

Saturday, 7 May 2011

Trip Memancing Pelabuhan Kuantan

Tarikh : 01/05/2011
Masa : 8.00am
Tempat : Pelabuhan Kuantan


Seperti Yang telah Di Janjikan Kami semua telah berkumpul di jeti balok...



inilah Hasil Tangkapan Setelah Seharian Memancing