Terima Kasih


widgets

Friday, 20 May 2011

BB BNT kena kompang

Tarikh : 20/05/2011
Masa : 4.30pm
Tempat : Krau 2
Senjata : BB BNT

sebenarnya Tiada Hasil tp sja nk buat coretan di kala boring xbuat apa2...

sampai tempat yang di tuju lepak jap dgr ape2 yang ptt... setelah target di knl pasti masa mula la seting pelepah tekial2 pasang racik malu klau org tgk nih hehehhe...dah siap setting cri tmpat nyorok selang 2 pokok sawit jer... bermula la adegan myisir bulu dkt spuluh mnit jgk...bh pn ttba je snyi plak...adoi msak ler mcm nih...da setel sisir bulu bru la bb nk bkak suara...xlama tnggu dtg ler bh kat pokok anggar...bh kasi angguk anggar sround trus ddk sblah bb... pas tuh terbang blik kat pokok anggar adoi tak sangkut ler pulok...ntah dtg dri mn lg seko bh trus landing kat sblah bb maka mula la kompang megompang yang bb ni bgs jgk tadah je la sekali bb tepis bh trus lompat atas racik...tersyum jer nmpak bh lompat atas racik ttba slamber jer bh lompat atas bb kompang sekali dus trus blah mcm ru jer pe lg tepuk dahi jer la...dah dua kali bb nih kna kompang huhuhu

nih ler rupa lps kna kompang

test kat laman kedua maka bb diam seribu bahasa pening lg kot hehhehe...takpe tnggu aku repeat smula huhuhuhu

6 comments:

  1. tq abg slah pasang racik kot huhu

    ReplyDelete
  2. Salam...Boleh repeat balik tuu bro...

    ReplyDelete
  3. bru nih de repeat bh smp bb jd bisu jer tkt lg kot hahahha

    ReplyDelete
  4. Pakai pikat simpang durian baru meletop tu shah.

    ReplyDelete